Besplatna dostava iznad 80€!

TORBA ŠKOLSKA BELMIL FOOTBALLERS

94.99 

TORBA ŠKOLSKA BELMIL FOOTBALLERS

“Compact” ima njemački magnetski sustav zaključavanja Fidlock. Zahvaljujući jakim magnetima, može se otvoriti jednostavnom polukružnom kretnjom, a zatvara se automatski. Savršena kombinacija funkcionalnosti, sigurnosti i razigranosti!

Teži samo oko 1000-1060 g i izrađena je od kvalitetnih, čvrstih i vodootpornih materijala. Unutrašnjost torbe dizajnirana je s više odjeljaka radi lakše organiziranje školskog pribora.

Izdržljivost
Ojačanja sa svih strana i snažno dno ruksaka povećavaju stabilnost i izdržljivost. Donji dio ima i dodatne funkcije: osigurava da torba ostane u istom položaju, sprječava prljanje i održava sadržaj suhim čak i po kišnom vremenu. Novi sustav magnetskog zaključavanja Ovaj model ima njemački Fidlock sustav zaključavanja. Zahvaljujući snažnim magnetima, može se otvoriti jednostavnim okretom i automatski se zatvara.

Ergonomija
Ergonomski oblik i prozračna, dobro podstavljena stražnja strana za udobno pristajanje. Dobro podstavljene naramenice koje su podesive u dvije točke: na vrhu i na dnu za savršeno pristajanje. Za optimalnu raspodjelu težine torbi je dodan podesivi i uklonjivi remen za prsa. Svi modeli Belmil školskih torbi posjeduju AGR certifikat Aktion Gesunder Rücken dodjeljuje se samo proizvodima čiji je dizajn ugodan za leđa i potvrđen je od strane neovisnog povjerenstva za testiranje, sastavljenog od stručnjaka iz različitih medicinskih disciplina.

Prostrani unutarnji pretinci
Sadrži pametno podijeljene unutarnje odjeljke koji djeci pomažu organizirati školski pribor. Postoje tri odvojena odjeljka namijenjena za pohranu udžbenika i bilježnica svih veličina. Dva manja džepa i džep s patentnim zatvaračem pružaju dodatnu pohranu za mobilni telefon i manje predmete, poput karata i ključeva. Gornji poklopac ima držač rasporeda. Prednji džep namijenjen je za pohranu pernice ili kutije za ručak. Bočni džepovi s elastičnim trakama za smještaj boce vode (do 0,7 L) i kišobrana.

Sigurnost
Sigurnost je zajamčena čak i kada padne mrak: pažljivo postavljeni reflektirajući materijali sa svih strana osiguravaju dobru vidljivost noću.
Napomena: točna težina proizvoda može varirati +/- 5%

  • Preporučena dob: 6-9 god
  • Veličina: 37 x 30,5 x 19 cm
  • Težina: 955-1060 gr
  • Kapacitet: 19 l

Na zalihi

Šifra proizvoda: 8605036867836 Kategorija: